Psikoterapi në qëndër të qytetit, 1010 Vjenë

Psikoterapi ne qender te qytetit, 1010 Vjenë

Zyra ime ndodhet ne Wipplingerstraße, ne nje nga zonat me prestigjoze dhe historike te Vjenes.

Tek rruga kryesore e Wipplingerstraße ju mund te gjeni hyrjen e zyres ne katin e dyte. Zyra ka nje pamje mahnitese drejt Judenplatz dhe kishes se Shen Stefanit ne horizont.

Ju mund te arrini zyren time nepermjet linjave te meposhtme:

  • U-Bahn U1, U4, U2
  • Straßenbahnlinie 1
  • Bus 2A

 

Addresa:

Wipplingerstraße 13/10

"Systemisches Institut"