Contact Me

Mirepres telefonatën tuaj: +43 677 630 462 40
Ose më kontakoni nëpërmjet adresës email: contact@innerways.at


 

Nëse nuk jam i disponueshëm në Telefon, ju lutem të linji një mesazh zanor dhe unë do tju kontaktoj brënda 48 orëve.

Ju lutem vini re: Nëse jeni duke telefonuar me një numër telefoni jo austriak, ju lutem të lini një mesazh zanor ose të dërgoni një sms. Përndryshe unë nuk do tju pergjigjem. Gjithashtu, nëse nuk keni kontakt nga unë brenda 48 orëve të thirrjes suaj, më shkruani një email dhe do të përgjigjem sa më shpejt që të jetë e mundur.

Addresa

  • Wipplingerstraße 13/10, 1010 Wien "Systemisches Institut"