MIRËSEERDHËT NË INNERWAYS

 

*Arti i të jetuarit … nuk është as të jetosh në mënyrë të shkujdesur, dhe as të frikësuar e të mbërthyer pas së kaluarës. Mënyra e duhur është të jesh i ndjeshëm ndaj ödo momenti, duke e trajtuar si diöcka totalisht të re dhe të veöante, duke patur mëndjen e hapur dhe tërësisht mirëpritëse*


Dua të përfitoj nga rasti për të të komplimentuar, dhe për të të dhëe mbeshtjetjen time ne nisjen e psikoterapisë. Ketu, mund të informohesh më tej mbi metodën e Psikoterapisë, dhe benefitet e shumta që mund të përfitosh prej saj. Gjithashtu, këtu mund te mësosh më shumë rreth meje, dhe si mund të të ndihmoj në mënyrën që dëshiron.


Te përkasin ndoshta disa prej këtyre simptomave të mëposhtme?

 • Vështirësi ne menaxhimin e mendimeve dhe ndjesive
 • Ankthe dhe shqetësime të tepërta
 • Sulme paniku
 • Vështirësi në përqëndrim dhe produktivitet
 • Probleme në lidhje ose martesë
 • Vështirës dhe probleme në lidhje me të kaluarën
 • Vështirësi ndaj të fjeturit ose gjum jo i thelle
 • Ndjesi mbingarkimi dhe mungesë ndihme

Une ofroj mbështjetjen dhe eksperiencën time për të të ndihmuar ne situatat e mëposhtme:

 • Trauma dhe örregullime të stresit
 • Depresion
 • Örregullime te Ankthit
 • Burnout (Lodhje mendore)
 • Dhimbje kronike
 • Probleme ne lidhje me punën
 • Öregullime të gjumit
 • Örregullime seksuale
 • Probleme martesore, ose lidhjeje

… dhe shume të tjera.

Psikoterapia mund te jetë nje resurs i vlefshëm në jetën tënde, e cila mund të ndihmoje në zgjidhjen e llojeve te problemeve si ato të përmëndura mësipër. Unë ofroj mbështetjen time të plotë dhe ndihmen që të përfitosh sa më shumë nga psikoterapia si proöes.

Të mirëpres,
Ilsi

Ilsi Kita, BA.pth

Psikoterapist në trajnim nën supervizjon